«МІСТЕР ТАБОРУ – 2019 »

10 червня у таборі «Джерельце » обирали містера табору. Учасниками свята були: Сіпайло Данило (загін №1), Вейчук Максим (загін №2), Танічкін Олександр (загін №5), Арзуманян Арсен (загін №6), Морозинський Артем (загін №7), Яковчук Олександр.

Хлопці були активними, кмітливими брали участь у всіх конкурсах, а саме:представлення – учасники розповідали про себе, що вони полюбляють, і чим займаються у вільний час, а учасник із №2 загону Максим склав про себе вірша. У конкурсі талантів, хлопці продемонстрували свої танцювальні здібності, декламували вірші, а учасник із 8загону розповів вірш Симоненка «Ти, знаєш, що ти людина…?», демонстрували свої художні здібності. У конкурсі «Вишиваночка» - хлопці вийшли на сцену у вишитих сорочках, а завданням для них було не тільки продемонструвати свої вишиванки, а й затанцювати гопака. З цим завданням впорались тільки Максим (загін №2), та Арсен(загін №6). Найцікавішим конкурсом для хлопців була гра на кмітливість, треба було перевезти з пункта А у пункт Б цукерки у маленькому грузовику, скласти їх так, щоб по дорозі не розкидати. У цьому конкурсі найкмітливішим стали Сашко (загін №8),Арсен (загін №6), Артем (загін №7).

Поки журі рахували бали та роз приділяли титули учасники свята та глядачі танцювали під веселу музику. Переможцем у конкурсі стали:

Вейчук Максим (загін №2) – містер табору – 2019

Танічкін Олександр (загін №5) – містер кмітливість

Арзуманян Арсен (загін №6) – містер глядацьких симпатій

Морозинський Артем (загін №7), - містер чемність

Яковчук Олександр. – містер талант

Сіпайло Данило (загін №1) – містер оригінальність.

Педагог –організатор ЗОШ№18

Полюхович Т.В.

Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея