Обласний семінар методистів, які відповідають за організацію методичної роботи з учителями іноземних мов у ЗОШ № 18

10 жовтня 2018 року у Рівненській загальноосвітній школі № 18 відбувся обласний семінар методистів, які відповідають за організацію методичної роботи з учителями іноземних мов.
Семінар відкривали методисти кабінету суспільно-гуманітарних предметів РОІППО: Кукла О. В., Чумак Н. П., Кушнерук Р. І. Із вітальним словом до присутніх звернулася заступник начальника управління освіти Рівненського міськвиконкому Сичик К. І., яка ознайомила присутніх із освітнім простором в м. Рівне.
Серед запрошених гостей була головний спеціаліст, представник інспекторського відділу управління освіти м. Рівного – Грекул Л. В.
Семінар проводили методисти кабінету суспільно-гуманітарних предметів РОІППО - Кукла О. В., Чумак Н. П., Кушнерук Р. І., які проінформували про створення творчого середовища для розвитку професійної компетентності вчителя іноземної мови у сучасному освітньому просторі м. Рівне, як умови реалізації НУШ. Також виступала методист з іноземних мов Рівненського міського методичного кабінету – Кінжалова Ю. С., яка розповіла про формування стійкого інтересу та мотивації здобувачів освіти до вивчення іноземних мов у ЗЗСО м. Рівне.
У заході взяли участь близько 40 педагогів з усієї області. Учасники семінару відвідали фрагмент уроку в 2 класі пілотної школи, який провела учитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ступенів № 18 – Швороб А. П. Своїм досвідом роботи у пілотних класах поділилися також: учитель англійської мови Дубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 – Рабченюк І. М.; учитель німецької мови Гощанської районної гімназії – Пришнівська Л. В.; учитель французької мови Костопільської гімназії ім. Т. Г. Шевченка – Стригун Ж. В.
Крім того, всі педагоги стали учасниками тренінгу «Розвиток ключових компетентностей учнів на уроках іноземної мови в умовах реформування іншомовної освіти», який провела вчитель англійської мови СпШ «Центр надії», агент змін – Ткачук А. О. Використовуючи інтерактивні методи та форми роботи, Анастасія Олександрівна залучила присутніх вчителів до обговорення, якими вміннями та знаннями повинні володіти учні, щоб вони могли критично та творчо мислити, бути готовими аналізувати та успішно вирішувати проблеми в майбутньому. Значна увага приділялась розгляду типів питань та ефективних форм роботи на уроках, які сприяють розвитку різних рівнів мислення. Учасники працювали в групах та парах, обмінюючись ідеями та досвідом.
Наприкінці семінару Кінжалова Ю. С.подякувала всім за участь у семінарі, побажавши кожному успіхів, творчості та досягнень.


Кiлькiсть переглядiв: 0
Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рівненської міської ради

33018 м. Рівне,

вул. Карпинського, 15а.

телефон

(0362)63-47-99

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Фотогалерея